Yeni Ürünlerimiz

0,00TL

PREMIUM YEŞİL

rating
0 reviews
0,00TL

PLATINIUM MAVİ

rating
0 reviews
0,00TL

TAM ESMER

rating
0 reviews
0,00TL

TITANIUM KIRMIZI

rating
0 reviews
0,00TL

KÖMBE

rating
0 reviews
0,00TL

BAZLAMAÇ

rating
0 reviews
0,00TL

DANE

rating
0 reviews
0,00TL

KONUK

rating
0 reviews
0,00TL

SİMİTİ

rating
0 reviews
0,00TL

EVİRGEÇ

rating
0 reviews

PREMIUM YEŞİL

rating
0 yorum / Yorum Yap

0,00TL
MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ / MICROBIOLOGICAL PROPERTIESTürk Gıda Kodeksi, Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği’nde, Tahıl unlarına aitmikrobiyolojik değerler geçerlidir. / The product obeys microbiologica...
  • Vergiler Hariç:0,00TL
  • Ürün Kodu:REEEEEEEXG
  • Stok Durumu:Stokta var

MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ / MICROBIOLOGICAL PROPERTIES

Türk Gıda Kodeksi, Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği’nde, Tahıl unlarına ait

mikrobiyolojik değerler geçerlidir. / The product obeys microbiological limits for

cereal and grain flour as stated in Turkish Food Codex, Microbiological Criteria Bulletin.

DUYUSAL ÖZELLİKLERİ / ORGANOLAPTIC PROPERTIES

Görünüş / Appearance : Yabancı madde içermeyen / No foreign material available

Tat / Taste : Yabancı tat içermeyen / No foreign taste available

Koku / Odour : Yabancı koku içermeyen/ has, özgü ve doğal kokulu / No

foreign odour available, peculiar and natural wheat

Renk / Color : Kremsi beyaz / Cream white

FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ / PHYSICAL AND CHEMICAL

PROPERTIES

Yaş Gluten / Wet Gluten, % : min. 29

Normal Sedimantasyon / Normal Sedimentation, ml : min. 40

Gecikmeli Sedimantasyon / Delayed sedimentation, ml : min. 55

Nem(km) / Moisture content(on dry basis), % : max. 14,5

Protein (N x 5,7; KM’de / on dry basis), % : min. 11,5

Kül( KM’de) / Ash (on dry basis) : max. 0,71-0,80

Extensograph değerleri (135 dk.)

Su Kaldırma / Water absorption, % : min. 60

Enerji / Energy , cm2 : min. 120


Uzayabilirlik / Extensibility, mm : min. 130

Direnç / Resistance to Extension, BU : min. 900

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ

ŞEVSAN - Premium Yeşil Unu / ŞEVSAN - Premium Yeşil flour,

Ata ekmeği ,Tünel ,matador tip ekmekler üretmek için amaçlamaktadır.

Is aimed for Trabzon(Black sea region), Tunnel and Matador multi deck type of bread.

Yüksek su kaldırma kapasitesine sahiptir ve fazla ürün verir. / High water

absorption capacity and gives more breads.

Normal tip ekmeklik unlarıyla karşılaştırıldığında fermentasyondan

sonra daha güçlü ve elastik hamuru vermektedir. / gives more convenient,

more elastic & stronger dough after fermentation compared to normal bread type.

Fermentasyondan sonra iyi bıçak açma özelliği vardır. / Gives perfect result

of docking(cutting)the loaf after fermentation.

Ekmek fırında pişirildikten sonra / After baking in the oven,

- Ekmek içi beyaz, düzgün ve ince gözeneklere sahip ideal ve parlak

kabuk yapısı, Yüksek kaliteli undan dolayı hacimli ekmek veir. / White

and regular pores is observed inside the bread. Ideal, shiny crust formation and bulky

bread is obtained due to high quality of flour.

- Ekmeği uygun koşullarda saklandığında tazeliğini ve yumuşaklığını

korur. / Remains crispy and keeps freshness of the bread for long time storage.

Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!
    Kötü           İyi