Login or create an account
CloseReturning Customer
I am a returning customer
Login or create an account
CloseRegister Account
If you already have an account with us, please login at the login form.
Hesabınız Oluşturuldu!
Tebrikler! Hesabınız başarılı bir şekilde oluşturuldu!
E-Posta adresinize hesabınız ile igili bir mesaj gönderilmiştir. Eğer hesabınız ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçiniz.
Oturum Kapatıldı
Oturumunuz güvenli bir şekilde kapatıldı. Artık bilgisayarı güvenli bir şekilde terk edebilirsiniz.
Alışveriş sepetiniz kaydedildi, bir dahaki oturumunuz da kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ / MICROBIOLOGICAL PROPERTIES
Türk Gıda Kodeksi, Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği’nde, Tahıl unlarına ait
mikrobiyolojik değerler geçerlidir. / The product obeys microbiological limits for
cereal and grain flour as stated in Turkish Food Codex, Microbiological Criteria Bulletin.
DUYUSAL ÖZELLİKLERİ / ORGANOLAPTIC PROPERTIES
Görünüş / Appearance : Yabancı madde içermeyen / No foreign material available
Tat / Taste : Yabancı tat içermeyen / No foreign taste available
Koku / Odour : Yabancı koku içermeyen/ has, özgü ve doğal kokulu / No
foreign odour available, peculiar and natural wheat
Renk / Color : Kremsi beyaz / Cream white
FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ / PHYSICAL AND CHEMICAL
PROPERTIES
Yaş Gluten / Wet Gluten, % : min. 29
Normal Sedimantasyon / Normal Sedimentation, ml : min. 40
Gecikmeli Sedimantasyon / Delayed sedimentation, ml : min. 55
Nem(km) / Moisture content(on dry basis), % : max. 14,5
Protein (N x 5,7; KM’de / on dry basis), % : min. 11,5
Kül( KM’de) / Ash (on dry basis) : max. 0,71-0,80
Extensograph değerleri (135 dk.)
Su Kaldırma / Water absorption, % : min. 60
Enerji / Energy , cm2 : min. 120
Uzayabilirlik / Extensibility, mm : min. 130
Direnç / Resistance to Extension, BU : min. 900
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
ŞEVSAN - Premium Yeşil Unu / ŞEVSAN - Premium Yeşil flour,
Ata ekmeği ,Tünel ,matador tip ekmekler üretmek için amaçlamaktadır.
Is aimed for Trabzon(Black sea region), Tunnel and Matador multi deck type of bread.
Yüksek su kaldırma kapasitesine sahiptir ve fazla ürün verir. / High water
absorption capacity and gives more breads.
Normal tip ekmeklik unlarıyla karşılaştırıldığında fermentasyondan
sonra daha güçlü ve elastik hamuru vermektedir. / gives more convenient,
more elastic & stronger dough after fermentation compared to normal bread type.
Fermentasyondan sonra iyi bıçak açma özelliği vardır. / Gives perfect result
of docking(cutting)the loaf after fermentation.
Ekmek fırında pişirildikten sonra / After baking in the oven,
- Ekmek içi beyaz, düzgün ve ince gözeneklere sahip ideal ve parlak
kabuk yapısı, Yüksek kaliteli undan dolayı hacimli ekmek veir. / White
and regular pores is observed inside the bread. Ideal, shiny crust formation and bulky
bread is obtained due to high quality of flour.
- Ekmeği uygun koşullarda saklandığında tazeliğini ve yumuşaklığını
korur. / Remains crispy and keeps freshness of the bread for long time storage.