Login or create an account
CloseReturning Customer
I am a returning customer
Login or create an account
CloseRegister Account
If you already have an account with us, please login at the login form.
Hesabınız Oluşturuldu!
Tebrikler! Hesabınız başarılı bir şekilde oluşturuldu!
E-Posta adresinize hesabınız ile igili bir mesaj gönderilmiştir. Eğer hesabınız ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçiniz.
Oturum Kapatıldı
Oturumunuz güvenli bir şekilde kapatıldı. Artık bilgisayarı güvenli bir şekilde terk edebilirsiniz.
Alışveriş sepetiniz kaydedildi, bir dahaki oturumunuz da kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ / MICROBIOLOGICAL PROPERTIES
Türk Gıda Kodeksi, Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği’nde, Tahıl unlarına ait
mikrobiyolojik değerler geçerlidir. / The product obeys microbiological limits for cereal
and grain flour as stated in Turkish Food Codex, Microbiological Criteria Bulletin.
DUYUSAL ÖZELLİKLERİ / ORGANOLAPTIC PROPERTIES
Görünüş / Appearance : Yabancı madde içermeyen / No foreign material available
Tat / Taste : Yabancı tat içermeyen / No foreign taste available
Koku / Odour : Yabancı koku içermeyen/ has, özgü ve doğal kokulu / No
foreign odour available, peculiar and natural wheat
Renk / Color : Koyu esmer / Dark brown
FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ / PHYSICAL AND CHEMICAL
PROPERTIES
Yaş Gluten / Wet Gluten, % : min. 33
Normal Sedimantasyon / Normal Sedimentation, ml : min. 15
Gecikmeli Sedimantasyon / Delayed sedimentation, ml : min. 25
Nem(km) / Moisture content(on dry basis), % : max. 14,5
Protein (N x 5,7; KM’de / on dry basis), % : min. 12,5
Kül( KM’de) / Ash (on dry basis : max. 1,20
Extensograph değerleri (135 dk.’da )
Su Kaldırma / Water absorption, % : min. 62
Enerji / Energy, cm2 : min. 90
Uzayabilirlik / Extensibility, mm : min. 140
Direnç / Resistance to Extension, BU : min. 650
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ / CHARACTERISTIC OF PRODUCT
ŞEVSAN - Tam Esmer Unu / ŞEVSAN - Tam Esmer Flour,
Daha yüksek su kaldırması kapasitesine sahiptir ve daha fazla ürün vermektedir.
Has higher water absorption capacity and extra product yield is obtained.
Yoğurulduktan ve fermentasyondan sonra hamurun bayıltmama ve kendini
bırakmama özelliği vardır. / Has the charactertic of late staling and not leaving
of the dough after kneading and fermentation.
Fermentasyondan sonra iyi bıçak açma özelliği vardır. / Gives perfect result of docking
(cutting)the loaf after fermentation.
Ekmek fırında pişirildikten sonra, ekmek içi esmer, düzgün gözeneklere sahip,
daha kalın ve parlak kabuk yapısı ve yüksek kaliteli undan dolayı ideal hacimli
ekmek elde edilir. / After baking in the oven, brown and regular pores observed inside the
bread, more thick and bright crust formation and high loaf volume of whole wheat bread is
obtained due to high quality whole wheat flour.
Karma Tahıl ve Tam Buğday undan yapılan ekmeği uygun koşullarda saklandığında
yumuşaklığını ve tazeliğini korur. / Keeps softness & freshness of whole wheat
bread made from whole wheat flour under convenient storage