Yeni Ürünlerimiz

0,00TL

PREMIUM YEŞİL

rating
0 reviews
0,00TL

PLATINIUM MAVİ

rating
0 reviews
0,00TL

TAM ESMER

rating
0 reviews
0,00TL

TITANIUM KIRMIZI

rating
0 reviews
0,00TL

KÖMBE

rating
0 reviews
0,00TL

BAZLAMAÇ

rating
0 reviews
0,00TL

DANE

rating
0 reviews
0,00TL

KONUK

rating
0 reviews
0,00TL

SİMİTİ

rating
0 reviews
0,00TL

EVİRGEÇ

rating
0 reviews

KÖMBE

rating
0 yorum / Yorum Yap

0,00TL
MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ / MICROBIOLOGICAL PROPERTIESTürk Gıda Kodeksi, Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği’nde, Tahıl unlarına aitmikrobiyolojik değerler geçerlidir. / The product obeys microbiologica...
  • Vergiler Hariç:0,00TL
  • Ürün Kodu:KLJ
  • Stok Durumu:Stokta var

MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ / MICROBIOLOGICAL PROPERTIES

Türk Gıda Kodeksi, Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği’nde, Tahıl unlarına ait

mikrobiyolojik değerler geçerlidir. / The product obeys microbiological limits for cereal

and grain flour as stated in Turkish Food Codex, Microbiological Criteria Bulletin.

DUYUSAL ÖZELLİKLERİ / ORGANOLAPTIC PROPERTIES

Görünüş / Appearance : Yabancı madde içermeyen / No foreign material available

Tat / Taste : Yabancı tat içermeyen / No foreign taste available

Koku / Odour : Yabancı koku içermeyen/ has, özgü ve doğal kokulu/ No

foreign odour available, peculiar and natural wheat

Renk / Color : Kahverengi / Brown

FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ / PHYSICAL AND CHEMICAL

PROPERTIES

Yaş Gluten / Wet Gluten, % : min. 31

Normal Sedimantasyon / Normal Sedimentation, ml : min. 33

Gecikmeli Sedimantasyon / Delayed sedimentation, ml : min. 42

Nem(km) / Moisture content(on dry basis), % : max. 14,5

Protein (N x 5,7; KM’de / on dry basis), % : min. 12,0

Kül( KM’de) / Ash (on dry basis) : max. 1,40


Extensograph değerleri (135 dk.’da )

Su Kaldırma / Water Absorption, % : min. 62

Enerji / Energy , cm2 : min. 50

Uzayabilirlik / Extensibility, mm : min. 160

Direnç / Resistance to Extension, BU : min. 250

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ / CHARACTERISTIC OF PRODUCT

ŞEVSAN - Kömbe Unu / ŞEVSAN - Kömbe flour,

Yüksek su kaldırma kapasitesine sahiptir ve daha fazla ürün verir. / Has highest

water absorption capacity and gives more product.

Kırılan buğdayın kalitesine bağlı olarak, yüksek vizkositeli ve esnek hamur

elde edilir. / Is stable and elastic depending on the high quality of wheat grinded.

Elde edilen güçlü hamurun tandırdan akmama ve tandır ocağında yapışmama

özelliği vardır. / Gives high viscosity & no sticky characteristic of the strong dough while baking

in the clay-made tandır oven.

Tandırdaki hamurda ve pişirilen üründe şekil bozukluğunun oluşmaması

gözlenmektedir. / Doesn’t have shape deformation of the dough in the tandır oven after

the product is being baked.

Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!
    Kötü           İyi