Login or create an account
CloseReturning Customer
I am a returning customer
Login or create an account
CloseRegister Account
If you already have an account with us, please login at the login form.
Hesabınız Oluşturuldu!
Tebrikler! Hesabınız başarılı bir şekilde oluşturuldu!
E-Posta adresinize hesabınız ile igili bir mesaj gönderilmiştir. Eğer hesabınız ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçiniz.
Oturum Kapatıldı
Oturumunuz güvenli bir şekilde kapatıldı. Artık bilgisayarı güvenli bir şekilde terk edebilirsiniz.
Alışveriş sepetiniz kaydedildi, bir dahaki oturumunuz da kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ / MICROBIOLOGICAL PROPERTIES
Türk Gıda Kodeksi, Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği’nde, Tahıl unlarına ait
mikrobiyolojik değerler geçerlidir. / The product obeys microbiological limits for cereal
and grain flour as stated in Turkish Food Codex, Microbiological Criteria Bulletin.
DUYUSAL ÖZELLİKLERİ / ORGANOLAPTIC PROPERTIES
Görünüş / Appearance : Yabancı madde içermeyen / No foreign material available
Tat / Taste : Yabancı tat içermeyen / No foreign taste available
Koku / Odour : Yabancı koku içermeyen/ has, özgü ve doğal kokulu/ No
foreign odour available, peculiar and natural wheat
Renk / Color : Kahverengi / Brown
FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ / PHYSICAL AND CHEMICAL
PROPERTIES
Yaş Gluten / Wet Gluten, % : min. 31
Normal Sedimantasyon / Normal Sedimentation, ml : min. 33
Gecikmeli Sedimantasyon / Delayed sedimentation, ml : min. 42
Nem(km) / Moisture content(on dry basis), % : max. 14,5
Protein (N x 5,7; KM’de / on dry basis), % : min. 12,0
Kül( KM’de) / Ash (on dry basis) : max. 1,40
Extensograph değerleri (135 dk.’da )
Su Kaldırma / Water Absorption, % : min. 62
Enerji / Energy , cm2 : min. 50
Uzayabilirlik / Extensibility, mm : min. 160
Direnç / Resistance to Extension, BU : min. 250
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ / CHARACTERISTIC OF PRODUCT
ŞEVSAN - Kömbe Unu / ŞEVSAN - Kömbe flour,
Yüksek su kaldırma kapasitesine sahiptir ve daha fazla ürün verir. / Has highest
water absorption capacity and gives more product.
Kırılan buğdayın kalitesine bağlı olarak, yüksek vizkositeli ve esnek hamur
elde edilir. / Is stable and elastic depending on the high quality of wheat grinded.
Elde edilen güçlü hamurun tandırdan akmama ve tandır ocağında yapışmama
özelliği vardır. / Gives high viscosity & no sticky characteristic of the strong dough while baking
in the clay-made tandır oven.
Tandırdaki hamurda ve pişirilen üründe şekil bozukluğunun oluşmaması
gözlenmektedir. / Doesn’t have shape deformation of the dough in the tandır oven after
the product is being baked.