Login or create an account
CloseReturning Customer
I am a returning customer
Login or create an account
CloseRegister Account
If you already have an account with us, please login at the login form.
Hesabınız Oluşturuldu!
Tebrikler! Hesabınız başarılı bir şekilde oluşturuldu!
E-Posta adresinize hesabınız ile igili bir mesaj gönderilmiştir. Eğer hesabınız ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçiniz.
Oturum Kapatıldı
Oturumunuz güvenli bir şekilde kapatıldı. Artık bilgisayarı güvenli bir şekilde terk edebilirsiniz.
Alışveriş sepetiniz kaydedildi, bir dahaki oturumunuz da kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ / MICROBIOLOGICAL PROPERTIES
Türk Gıda Kodeksi, Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği’nde, Tahıl unlarına ait
mikrobiyolojik değerler geçerlidir. / The product obeys microbiological limits for
cereal and grain flour as stated in Turkish Food Codex, Microbiological Criteria Bulletin.
DUYUSAL ÖZELLİKLERİ / ORGANOLAPTIC PROPERTIES
Görünüş / Appearance : Yabancı madde içermeyen / No foreign material available
Tat / Taste : Yabancı tat içermeyen / No foreign taste available
Koku / Odour : Yabancı koku içermeyen/ has, özgü ve doğal kokulu / No
foreign odour available, peculiar and natural wheat
Renk / Color : Beyaz / White
FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ / PHYSICAL AND CHEMICAL
PROPERTIES
Yaş Gluten / Wet Gluten, % : min. 30
Normal Sedimantasyon / Normal Sedimentation, ml : min. 40
Gecikmeli Sedimantasyon / Delayed sedimentation, ml : min. 60
Nem(km) / Moisture content(on dry basis), % : max. 14,5
Protein (N x 5,7; KM’de / on dry basis), % : min. 12,0
Kül( KM’de) / Ash (on dry basis), : max. 0,60
Extensograph değerleri (135 dk. )
Su Kaldırma / Water absorption, % : min. 59
Enerji / Energy , cm2 : min. 135
Uzayabilirlik / Extensibility, mm : min. 130
Direnç / Resistance to Extension, BU : min. 950
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
ŞEVSAN - Hambursan Unu / ŞEVSAN - Hambursan Flour,
Yüsek kaliteli sert ve kırmızı buğdaylardan üretilir. / Is produced from
high quality hard wheat.
Yüksek su kaldırma kapasitesine sahiptir. / Owns high water absorption
capacity.
Hamurun iyi yoğurma ve şekillendirmede şeklini koruma özelliği
vardır. / Has the characteristic of conserving the shape during shaping and has
good dough kneading character.
Fermentasyon aşamasında hamurda homojen gaz üretilir. / Has
homogeneous gas formation in the dough during fermentation.
Ürün içi küçük ve düzgün gözenekler dolu hacimli ürünler elde edilir.
Gives high loaf volüme of products with full of small and regular pores inside the product.