Login or create an account
CloseReturning Customer
I am a returning customer
Login or create an account
CloseRegister Account
If you already have an account with us, please login at the login form.
Hesabınız Oluşturuldu!
Tebrikler! Hesabınız başarılı bir şekilde oluşturuldu!
E-Posta adresinize hesabınız ile igili bir mesaj gönderilmiştir. Eğer hesabınız ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçiniz.
Oturum Kapatıldı
Oturumunuz güvenli bir şekilde kapatıldı. Artık bilgisayarı güvenli bir şekilde terk edebilirsiniz.
Alışveriş sepetiniz kaydedildi, bir dahaki oturumunuz da kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ / MICROBIOLOGICAL PROPERTIES
Türk Gıda Kodeksi, Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği’nde, Tahıl unlarına ait
mikrobiyolojik değerler geçerlidir. / The product obeys microbiological limits for cereal
and grain flour as stated in Turkish Food Codex, Microbiological Criteria Bulletin.
DUYUSAL ÖZELLİKLERİ / ORGANOLAPTIC PROPERTIES
Görünüş / Appearance : Yabancı madde içermeyen / No foreign material available
Tat / Taste : Yabancı tat içermeyen / No foreign taste available
Koku / Odour : Yabancı koku içermeyen/ has, özgü ve doğal kokulu / No
foreign odour available, peculiar and natural wheat
Renk / Color : Kremsi Beyaz / Cream White
FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ / PHYSICAL AND CHEMICAL
PROPERTIES
Yaş Gluten / Wet Gluten, % : min. 30
Normal Sedimantasyon / Normal Sedimentation, ml : min. 40
Gecikmeli Sedimantasyon / Delayed sedimentation), ml : min. 60
Nem(km) / Moisture content(on dry basis), % : max. 14,5
Protein (N x 5,7; KM’de / on dry basis), % : min. 11,5
Kül( KM’de) / Ash (on dry basis) : max. 0,71 - 0,80
Extensograph değerleri (135 dk.’da )
Su Kaldırma / Water absorption, % : min. 58
Enerji / Energy, cm2 : min. 145
Uzayabilirlik / Extensibility, mm : min. 140
Direnç / Resistance to Extension, BU : min. 950
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ / CHARACTERISTIC OF PRODUCT
ŞEVSAN - Tıtanıum Kırmızı Unu / ŞEVSAN - Titanyum Kırmızı Bread flour,
Karafırın da lüks ata ekmeği ve büyük Trabzon tip ekmekler üretmek
için amaçlamaktadır. / Is aimed for luxurious and big Trabzon(Black sea region)
type of bread.
Yüksek su kaldırma kapasitesine sahiptir ve fazla ürün verir. / Owns high
water absorption capacity and gives more breads.
Normal tip ekmeklik unlarıyla karşılaştırıldığında fermentasyondan
sonra daha güçlü ve elastik hamuru vermektedir. / Gives more convenient,
more elastic & stronger dough after fermentation compared to normal bread type.
Fermentasyondan sonra iyi bıçak açma özelliği vardır. / Gives perfect result of
docking(cutting)the loaf after fermentation.
Ekmek fırında pişirildikten sonra, ekmek içi beyaz, düzgün ve ince
gözeneklere sahip, ideal ve parlak kabuk yapısı, yüksek kaliteli undan
dolayı hacimli ekmek verir. / After baking in the oven, white and regular pores is
observed inside the bread, ideal, shiny crust formation and bulky bread is obtained due to
high quality of flour.
Ekmeği uygun koşullarda saklandığında tazeliğini ve yumuşaklığını korur.
Remains crispy and keeps freshness of the bread for long time storage.