Yeni Ürünlerimiz

0,00TL

PREMIUM YEŞİL

rating
0 reviews
0,00TL

PLATINIUM MAVİ

rating
0 reviews
0,00TL

TAM ESMER

rating
0 reviews
0,00TL

TITANIUM KIRMIZI

rating
0 reviews
0,00TL

KÖMBE

rating
0 reviews
0,00TL

BAZLAMAÇ

rating
0 reviews
0,00TL

DANE

rating
0 reviews
0,00TL

KONUK

rating
0 reviews
0,00TL

SİMİTİ

rating
0 reviews
0,00TL

EVİRGEÇ

rating
0 reviews

KÖMBE



Ürün Karşılaştır (0)


KÖMBE

KÖMBE

MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ / MICROBIOLOGICAL PROPERTIESTürk Gıda Kodeksi, Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği’nde, Tahıl unlarına aitmikrobiyolojik değerler geçerlidir. / The product obeys microbiological limits for cerealand grain flour as stated in Turkish Food Codex, Microbiological Criteria Bulletin.DUYUSAL ÖZELLİKLERİ / ORGANOLAPTIC PROPERTIESGörünüş / Appearance : Yabancı madde içermeyen / No foreign material availableTat / Taste : Yabancı tat içermeyen / No foreign taste availableKoku / Odour : Yabancı koku içermeyen/ has, özgü ve doğal kokulu/ Noforeign odour available, peculiar and natural wheatRenk / Color : Kahverengi / BrownFİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ / PHYSICAL AND CHEMICALPROPERTIESYaş Gluten / Wet Gluten, % : min. 31Normal Sedimantasyon / Normal Sedimentation, ml : min. 33Gecikmeli Sedimantasyon / Delayed sedimentation, ml : min. 42Nem(km) / Moisture content(on dry basis), % : max. 14,5Protein (N x 5,7; KM’de / on dry basis), % : min. 12,0Kül( KM’de) / Ash (on dry basis) : max. 1,40Extensograph değerleri (135 dk.’da )Su Kaldırma / Water Absorption, % : min. 62Enerji / Energy , cm2 : min. 50Uzayabilirlik / Extensibility, mm : min. 160Direnç / Resistance to Extension, BU : min. 250ÜRÜN ÖZELLİKLERİ / CHARACTERISTIC OF PRODUCTŞEVSAN - Kömbe Unu / ŞEVSAN - Kömbe flour,Yüksek su kaldırma kapasitesine sahiptir ve daha fazla ürün verir. / Has highestwater absorption capacity and gives more product.Kırılan buğdayın kalitesine bağlı olarak, yüksek vizkositeli ve esnek hamurelde edilir. / Is stable and elastic depending on the high quality of wheat grinded.Elde edilen güçlü hamurun tandırdan akmama ve tandır ocağında yapışmamaözelliği vardır. / Gives high viscosity & no sticky characteristic of the strong dough while bakingin the clay-made tandır oven.Tandırdaki hamurda ve pişirilen üründe şekil bozukluğunun oluşmamasıgözlenmektedir. / Doesn’t have shape deformation of the dough in the tandır oven afterthe product is being baked...

0,00TL Vergiler Hariç: 0,00TL

Gösterilen: 1 ile 1 arası, toplam: 1 (1 Sayfa)