Yeni Ürünlerimiz

0,00TL

PREMIUM YEŞİL

rating
0 reviews
0,00TL

PLATINIUM MAVİ

rating
0 reviews
0,00TL

TAM ESMER

rating
0 reviews
0,00TL

TITANIUM KIRMIZI

rating
0 reviews
0,00TL

KÖMBE

rating
0 reviews
0,00TL

BAZLAMAÇ

rating
0 reviews
0,00TL

DANE

rating
0 reviews
0,00TL

KONUK

rating
0 reviews
0,00TL

SİMİTİ

rating
0 reviews
0,00TL

EVİRGEÇ

rating
0 reviews

KONUK

KONUK


Ürün Karşılaştır (0)


KONUK

KONUK

MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ / MICROBIOLOGICAL PROPERTIESTürk Gıda Kodeksi, Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği’nde, Tahıl unlarına aitmikrobiyolojik değerler geçerlidir. / The product obeys microbiological limits for cerealand grain flour as stated in Turkish Food Codex, Microbiological Criteria Bulletin.DUYUSAL ÖZELLİKLERİ / ORGANOLAPTIC PROPERTIESGörünüş / Appearance : Yabancı madde içermeyen / No foreign material availableTat / Taste : Yabancı tat içermeyen / No foreign taste availableKoku / Odour : Yabancı koku içermeyen/ has, özgü ve doğal kokulu / Noforeign odour available, peculiar and natural wheatRenk / Color : Beyaz / WhiteFİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ / PHYSICAL AND CHEMICALPROPERTIESYaş Gluten / Wet Gluten, % : min. 26Normal Sedimantasyon / Normal Sedimentation, ml : min. 35Gecikmeli Sedimantasyon / Delayed sedimentation, ml : min. 40Nem(km) / Moisture content (on dry basis), % : max. 14,5Protein (N x 5,7; KM’de / Ash (on dry basis), % : min. 10,5Kül( KM’de) / Ash (on dry basis) : max. 0,60Extensograph değerleri (135 dk.’da )Su Kaldırma / Water absorption, % : min. 57Enerji / Energy, cm2 : min. 40Uzayabilirlik / Extensibility, mm : min. 140Direnç / Resistance to Extension, BU : min. 250ÜRÜN ÖZELLİKLERİ / CHARACTERISTIC OF PRODUCTŞEVSAN - Konuk Unu / ŞEVSAN - Konuk flour,Arzu edilen beyazlık ve ince pudra özelliğine sahiptir. / Has desired whitecolor and fine powder in structure.Hamurda yapışkanlığı yoktur. / Has no stickiness in the dough.Hamuru rahatlığıyla şekillendirme ve ürün oluşturduktan sonra ürünşeklinde deforme oluşmamaktadır. / Dough can be shaped easily & noshape deformation observed in biscuits production.Kolay şekillendirebilir, yapışmadan kalıba dökebilir ve ürünlerde istenilenhacim verir. / Easy moulding, dough can be poured into the mold without stickiness andgives desired loaf volume of the products.Kek ve kurabiye ürünlerde kaliteli ve nefes ürün olarak kullanma imkanınasahiptir. / Has an opportunity to be used as qualified and exquisite products of cake andcookie...

0,00TL Vergiler Hariç: 0,00TL

Gösterilen: 1 ile 1 arası, toplam: 1 (1 Sayfa)