Login or create an account
CloseReturning Customer
I am a returning customer
Login or create an account
CloseRegister Account
If you already have an account with us, please login at the login form.
Hesabınız Oluşturuldu!
Tebrikler! Hesabınız başarılı bir şekilde oluşturuldu!
E-Posta adresinize hesabınız ile igili bir mesaj gönderilmiştir. Eğer hesabınız ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçiniz.
Oturum Kapatıldı
Oturumunuz güvenli bir şekilde kapatıldı. Artık bilgisayarı güvenli bir şekilde terk edebilirsiniz.
Alışveriş sepetiniz kaydedildi, bir dahaki oturumunuz da kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ / MICROBIOLOGICAL PROPERTIES
Türk Gıda Kodeksi, Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği’nde, Tahıl unlarına ait
mikrobiyolojik değerler geçerlidir. / The product obeys microbiological limits for cereal
and grain flour as stated in Turkish Food Codex, Microbiological Criteria Bulletin.
DUYUSAL ÖZELLİKLERİ / ORGANOLAPTIC PROPERTIES
Görünüş / Appearance : Yabancı madde içermeyen / No foreign material available
Tat / Taste : Yabancı tat içermeyen / No foreign taste available
Koku / Odour : Yabancı koku içermeyen/ has, özgü ve doğal kokulu / No
foreign odour available, peculiar and natural wheat
Renk / Color : Beyaz / White
FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ / PHYSICAL AND CHEMICAL
PROPERTIES
Yaş Gluten / Wet Gluten, % : min. 26
Normal Sedimantasyon / Normal Sedimentation, ml : min. 35
Gecikmeli Sedimantasyon / Delayed sedimentation, ml : min. 40
Nem(km) / Moisture content (on dry basis), % : max. 14,5
Protein (N x 5,7; KM’de / Ash (on dry basis), % : min. 10,5
Kül( KM’de) / Ash (on dry basis) : max. 0,60
Extensograph değerleri (135 dk.’da )
Su Kaldırma / Water absorption, % : min. 57
Enerji / Energy, cm2 : min. 40
Uzayabilirlik / Extensibility, mm : min. 140
Direnç / Resistance to Extension, BU : min. 250
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ / CHARACTERISTIC OF PRODUCT
ŞEVSAN - Konuk Unu / ŞEVSAN - Konuk flour,
Arzu edilen beyazlık ve ince pudra özelliğine sahiptir. / Has desired white
color and fine powder in structure.
Hamurda yapışkanlığı yoktur. / Has no stickiness in the dough.
Hamuru rahatlığıyla şekillendirme ve ürün oluşturduktan sonra ürün
şeklinde deforme oluşmamaktadır. / Dough can be shaped easily & no
shape deformation observed in biscuits production.
Kolay şekillendirebilir, yapışmadan kalıba dökebilir ve ürünlerde istenilen
hacim verir. / Easy moulding, dough can be poured into the mold without stickiness and
gives desired loaf volume of the products.
Kek ve kurabiye ürünlerde kaliteli ve nefes ürün olarak kullanma imkanına
sahiptir. / Has an opportunity to be used as qualified and exquisite products of cake and
cookie.