Login or create an account
CloseReturning Customer
I am a returning customer
Login or create an account
CloseRegister Account
If you already have an account with us, please login at the login form.
Hesabınız Oluşturuldu!
Tebrikler! Hesabınız başarılı bir şekilde oluşturuldu!
E-Posta adresinize hesabınız ile igili bir mesaj gönderilmiştir. Eğer hesabınız ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçiniz.
Oturum Kapatıldı
Oturumunuz güvenli bir şekilde kapatıldı. Artık bilgisayarı güvenli bir şekilde terk edebilirsiniz.
Alışveriş sepetiniz kaydedildi, bir dahaki oturumunuz da kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ / MICROBIOLOGICAL PROPERTIES
Türk Gıda Kodeksi, Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği’nde, Tahıl unlarına ait
mikrobiyolojik değerler geçerlidir. / The product obeys microbiological limits for cereal
and grain flour as stated in Turkish Food Codex, Microbiological Criteria Bulletin.
DUYUSAL ÖZELLİKLERİ / ORGANOLAPTIC PROPERTIES
Görünüş / Appearance : Yabancı madde içermeyen / No foreign material available
Tat / Taste : Yabancı tat içermeyen / No foreign taste available
Koku / Odour : Yabancı koku içermeyen/ has, özgü ve doğal kokulu / No foreign
odour available, peculiar and natural wheat
Renk / Color : Beyaz / White
FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ / PHYSICAL AND CHEMICAL PROPERTIES
Yaş Gluten / Wet Gluten, % : min. 28
Normal Sedimantasyon / Normal Sedimentation, ml : min. 35
Gecikmeli Sedimantasyon / Delayed sedimentation, ml : min. 41
Nem(km) / Moisture content(on dry basis), % : max. 14,5
Protein (N x 5,7; KM’de / on dry basis), % : min. 11,0
Kül( KM’de) / Ash (on dry basis) : max. 0,65
Extensograph değerleri (135 dk. )
Su Kaldırma / Water absorption, % : min. 58
Enerji / Energy, cm2 : min. 80
Uzayabilirlik / Extensibility, mm : min. 160
Direnç / Resistance to Extension, BU : min. 500
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ / CHARACTERISTIC OF PRODUCT
ŞEVSAN - Evirgeç Unu / ŞEVSAN - Evirgeç flour,
İyi su kaldırma kapasitesine sahiptir. / Owns high water absorption
capacity.
Kaliteli sert ve kırmızı buğdaydan üretilmektedir. / Is produced
from high quality hard and red wheat.
Makinede ve elle yoğururken esnek ve dayanma karakterine
sahiptir ve daha fazla ürün verme özelliği vardır. / Owns the
characteristic of elastic and endurance during kneading in the machine or by
hand and gives more products.
Merdane darbelerine karşı dayanıklı ve hamurun yuvarlarken
ve açarken yırtılmamaktadır. / Has good withstanding against the strength
of rolling stroke and the dough doesn’t become torn during rolling and spreading.
Üretim tarihinden sonra tazeliği korunur ve sert buğdayı
kullanmasından dolayı tezgah için mükemmel renk verir. / Keeps
freshness after the date of production and gives perfect color fort he work bench.