Yeni Ürünlerimiz

0,00TL

PREMIUM YEŞİL

rating
0 reviews
0,00TL

PLATINIUM MAVİ

rating
0 reviews
0,00TL

TAM ESMER

rating
0 reviews
0,00TL

TITANIUM KIRMIZI

rating
0 reviews
0,00TL

KÖMBE

rating
0 reviews
0,00TL

BAZLAMAÇ

rating
0 reviews
0,00TL

DANE

rating
0 reviews
0,00TL

KONUK

rating
0 reviews
0,00TL

SİMİTİ

rating
0 reviews
0,00TL

EVİRGEÇ

rating
0 reviews

MİLFEUN

rating
0 yorum / Yorum Yap

0,00TL
MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ / MICROBIOLOGICAL PROPERTIESTürk Gıda Kodeksi, Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği’nde, Tahıl unlarına aitmikrobiyolojik değerler geçerlidir. / The product obeys microbiologica...
  • Vergiler Hariç:0,00TL
  • Ürün Kodu:6
  • Stok Durumu:Stokta var

MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ / MICROBIOLOGICAL PROPERTIES

Türk Gıda Kodeksi, Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği’nde, Tahıl unlarına ait

mikrobiyolojik değerler geçerlidir. / The product obeys microbiological limits for

cereal and grain flour as stated in Turkish Food Codex, Microbiological Criteria Bulletin.

DUYUSAL ÖZELLİKLERİ / ORGANOLAPTIC PROPERTIES

Görünüş / Appearance : Yabancı madde içermeyen / No foreign material available

Tat / Taste : Yabancı tat içermeyen / No foreign taste available

Koku / Odour : Yabancı koku içermeyen/ has, özgü ve doğal kokulu / No

foreign odour available, peculiar and natural wheat

Renk / Color : Beyaz / White

FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ / PHYSICAL AND CHEMICAL

PROPERTIES

Yaş Gluten / Wet Gluten, % : min. 29

Normal Sedimantasyon / Normal Sedimentation, ml : min. 40

Gecikmeli Sedimantasyon / Delayed sedimentation, ml : min. 55

Nem(km) / Moisture content(on dry basis), % : max. 14,5

Protein (N x 5,7; KM’de / on dry basis), % : min. 11,0

Kül( KM’de) / Ash (on dry basis), : max. 0,55

Extensograph değerleri (135 dk.’da )

Su Kaldırma / Water absorption, % : min. 58

Enerji / Energy , cm2 : min. 120


Uzayabilirlik / Extensibility, mm : min. 150

Direnç / Resistance to Extension, BU : min. 650

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ / CHARACTERISTIC OF PRODUCT

ŞEVSAN - Milfeun Unu / ŞEVSAN - Milfeun Flour,

Yüksek su kaldırma kapasitesine sahiptir. / Owns high water

absorption capacity.

Yoğurmaya karşı iyi toleransına sahiptir. / Owns good tolerance

against dough kneading.

Hamurun daha sert ve elastikiyet karakteri vardır.

Has tougher and more elastic character of the dough.

Hamurun yuvarlarken ve açarken yırtılmamaktadır. / Doesn’t

tear while rolling and spreading the dough.

Üretimden sonra üründe kalın kenarlar oluşmamatadır. / Has no

thick edge formation after production.

Unun yağlı ürünler için idealdir. / Is ideal for oily products.

Hamurun yumuşaklığını muhafaza etmesinden dolayı daha gevrek

ve tatlı ürün elde edilmektedir. / Gives more cripsy and sweety products by

preserving the softness of dough.

Ürün bayıltmayı geciktirir ve tazeliğini korur ve dondurulduktan

sonra tekrar kullanıldığında taze ürünler gibi kullanılır. / Gives late staling

and keeps freshness of the product, and it can be reused as fresh product after freezing.

Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!
    Kötü           İyi