Login or create an account
CloseReturning Customer
I am a returning customer
Login or create an account
CloseRegister Account
If you already have an account with us, please login at the login form.
Hesabınız Oluşturuldu!
Tebrikler! Hesabınız başarılı bir şekilde oluşturuldu!
E-Posta adresinize hesabınız ile igili bir mesaj gönderilmiştir. Eğer hesabınız ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçiniz.
Oturum Kapatıldı
Oturumunuz güvenli bir şekilde kapatıldı. Artık bilgisayarı güvenli bir şekilde terk edebilirsiniz.
Alışveriş sepetiniz kaydedildi, bir dahaki oturumunuz da kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ / MICROBIOLOGICAL PROPERTIES
Türk Gıda Kodeksi, Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği’nde, Tahıl unlarına ait
mikrobiyolojik değerler geçerlidir. / The product obeys microbiological limits for
cereal and grain flour as stated in Turkish Food Codex, Microbiological Criteria Bulletin.
DUYUSAL ÖZELLİKLERİ / ORGANOLAPTIC PROPERTIES
Görünüş / Appearance : Yabancı madde içermeyen / No foreign material available
Tat / Taste : Yabancı tat içermeyen / No foreign taste available
Koku / Odour : Yabancı koku içermeyen/ has, özgü ve doğal kokulu / No
foreign odour available, peculiar and natural wheat
Renk / Color : Beyaz / White
FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ / PHYSICAL AND CHEMICAL
PROPERTIES
Yaş Gluten / Wet Gluten, % : min. 29
Normal Sedimantasyon / Normal Sedimentation, ml : min. 40
Gecikmeli Sedimantasyon / Delayed sedimentation, ml : min. 55
Nem(km) / Moisture content(on dry basis), % : max. 14,5
Protein (N x 5,7; KM’de / on dry basis), % : min. 11,0
Kül( KM’de) / Ash (on dry basis), : max. 0,55
Extensograph değerleri (135 dk.’da )
Su Kaldırma / Water absorption, % : min. 58
Enerji / Energy , cm2 : min. 120
Uzayabilirlik / Extensibility, mm : min. 150
Direnç / Resistance to Extension, BU : min. 650
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ / CHARACTERISTIC OF PRODUCT
ŞEVSAN - Milfeun Unu / ŞEVSAN - Milfeun Flour,
Yüksek su kaldırma kapasitesine sahiptir. / Owns high water
absorption capacity.
Yoğurmaya karşı iyi toleransına sahiptir. / Owns good tolerance
against dough kneading.
Hamurun daha sert ve elastikiyet karakteri vardır.
Has tougher and more elastic character of the dough.
Hamurun yuvarlarken ve açarken yırtılmamaktadır. / Doesn’t
tear while rolling and spreading the dough.
Üretimden sonra üründe kalın kenarlar oluşmamatadır. / Has no
thick edge formation after production.
Unun yağlı ürünler için idealdir. / Is ideal for oily products.
Hamurun yumuşaklığını muhafaza etmesinden dolayı daha gevrek
ve tatlı ürün elde edilmektedir. / Gives more cripsy and sweety products by
preserving the softness of dough.
Ürün bayıltmayı geciktirir ve tazeliğini korur ve dondurulduktan
sonra tekrar kullanıldığında taze ürünler gibi kullanılır. / Gives late staling
and keeps freshness of the product, and it can be reused as fresh product after freezing.