Yeni Ürünlerimiz

0,00TL

PREMIUM YEŞİL

rating
0 reviews
0,00TL

PLATINIUM MAVİ

rating
0 reviews
0,00TL

TAM ESMER

rating
0 reviews
0,00TL

TITANIUM KIRMIZI

rating
0 reviews
0,00TL

KÖMBE

rating
0 reviews
0,00TL

BAZLAMAÇ

rating
0 reviews
0,00TL

DANE

rating
0 reviews
0,00TL

KONUK

rating
0 reviews
0,00TL

SİMİTİ

rating
0 reviews
0,00TL

EVİRGEÇ

rating
0 reviews

YUKA

YUKA


Ürün Karşılaştır (0)


YUKA

YUKA

MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ / MICROBIOLOGICAL PROPERTIESTürk Gıda Kodeksi, Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği’nde, Tahıl unlarına aitmikrobiyolojik değerler geçerlidir. / The product obeys microbiological limits forcereal and grain flour as stated in Turkish Food Codex, Microbiological Criteria Bulletin.DUYUSAL ÖZELLİKLERİ / ORGANOLAPTIC PROPERTIESGörünüş / Appearance : Yabancı madde içermeyen / No foreign material availableTat / Taste : Yabancı tat içermeyen / No foreign taste availableKoku / Odour : Yabancı koku içermeyen/ has, özgü ve doğal kokulu / Noforeign odour available, peculiar and natural wheatRenk / Color : Beyaz / WhiteFİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ / PHYSICAL AND CHEMICALPROPERTIESYaş Gluten / Wet Gluten, % : min. 32Normal Sedimantasyon / Normal Sedimentation, ml : min. 40Gecikmeli Sedimantasyon / Delayed sedimentation, ml : min. 60Nem(km) / Moisture content(on dry basis), % : max. 14,5Protein (N x 5,7; KM’de / on dry basis), % : min. 12,5Kül( KM’de) / Ash (on dry basis) : max. 0,60Extensograph değerleri (135 dk.’da )Su Kaldırma / Water absorption, % : min. 58Enerji / Energy , cm2 : min. 140Uzayabilirlik / Extensibility, mm : min. 160Direnç / Resistance to Extension, BU : min. 650ÜRÜN ÖZELLİKLERİŞEVSAN - Yuka Unu / ŞEVSAN - Yuka flour,İyi su kaldırma kapasitesine sahiptir. / Has good water absorption capacity.Makinede ve elle yoğururken esnek ve dayanma karakterine sahiptirve daha fazla ürün verme özelliği vardır. / Has strong and elastic doughcharacteristics during kneading in the machine and gives more products.Merdane darbelerine karşı dayanıklı ve makinede gerderirken hamurunyırtılmamaktadır. / Has good withstanding against the strengthy rolling stroke anddoesn’t become torn during rolling of the dough.Üretimden sonra yufkada kuru ve kalın kenarlar oluşturmamaktadır.Has no observance of thick & dry edges of dough sheet after production.Üretim tarihinden son kullanma tarihine kadar tazeliği korunur vetezgah için mükemmel renk verir. / Keeps freshness up to expiry date ofproduction and gives perfect color for the work-bench...

0,00TL Vergiler Hariç: 0,00TL

Gösterilen: 1 ile 1 arası, toplam: 1 (1 Sayfa)