Login or create an account
CloseReturning Customer
I am a returning customer
Login or create an account
CloseRegister Account
If you already have an account with us, please login at the login form.
Hesabınız Oluşturuldu!
Tebrikler! Hesabınız başarılı bir şekilde oluşturuldu!
E-Posta adresinize hesabınız ile igili bir mesaj gönderilmiştir. Eğer hesabınız ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçiniz.
Oturum Kapatıldı
Oturumunuz güvenli bir şekilde kapatıldı. Artık bilgisayarı güvenli bir şekilde terk edebilirsiniz.
Alışveriş sepetiniz kaydedildi, bir dahaki oturumunuz da kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ / MICROBIOLOGICAL PROPERTIES
Türk Gıda Kodeksi, Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği’nde, Tahıl unlarına ait
mikrobiyolojik değerler geçerlidir. / The product obeys microbiological limits for
cereal and grain flour as stated in Turkish Food Codex, Microbiological Criteria Bulletin.
DUYUSAL ÖZELLİKLERİ / ORGANOLAPTIC PROPERTIES
Görünüş / Appearance : Yabancı madde içermeyen / No foreign material available
Tat / Taste : Yabancı tat içermeyen / No foreign taste available
Koku / Odour : Yabancı koku içermeyen/ has, özgü ve doğal kokulu / No
foreign odour available, peculiar and natural wheat
Renk / Color : Beyaz / White
FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ / PHYSICAL AND CHEMICAL
PROPERTIES
Yaş Gluten / Wet Gluten, % : min. 32
Normal Sedimantasyon / Normal Sedimentation, ml : min. 40
Gecikmeli Sedimantasyon / Delayed sedimentation, ml : min. 60
Nem(km) / Moisture content(on dry basis), % : max. 14,5
Protein (N x 5,7; KM’de / on dry basis), % : min. 12,5
Kül( KM’de) / Ash (on dry basis) : max. 0,60
Extensograph değerleri (135 dk.’da )
Su Kaldırma / Water absorption, % : min. 58
Enerji / Energy , cm2 : min. 140
Uzayabilirlik / Extensibility, mm : min. 160
Direnç / Resistance to Extension, BU : min. 650
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
ŞEVSAN - Yuka Unu / ŞEVSAN - Yuka flour,
İyi su kaldırma kapasitesine sahiptir. / Has good water absorption capacity.
Makinede ve elle yoğururken esnek ve dayanma karakterine sahiptir
ve daha fazla ürün verme özelliği vardır. / Has strong and elastic dough
characteristics during kneading in the machine and gives more products.
Merdane darbelerine karşı dayanıklı ve makinede gerderirken hamurun
yırtılmamaktadır. / Has good withstanding against the strengthy rolling stroke and
doesn’t become torn during rolling of the dough.
Üretimden sonra yufkada kuru ve kalın kenarlar oluşturmamaktadır.
Has no observance of thick & dry edges of dough sheet after production.
Üretim tarihinden son kullanma tarihine kadar tazeliği korunur ve
tezgah için mükemmel renk verir. / Keeps freshness up to expiry date of
production and gives perfect color for the work-bench.