Yeni Ürünlerimiz

0,00TL

PREMIUM YEŞİL

rating
0 reviews
0,00TL

PLATINIUM MAVİ

rating
0 reviews
0,00TL

TAM ESMER

rating
0 reviews
0,00TL

TITANIUM KIRMIZI

rating
0 reviews
0,00TL

KÖMBE

rating
0 reviews
0,00TL

BAZLAMAÇ

rating
0 reviews
0,00TL

DANE

rating
0 reviews
0,00TL

KONUK

rating
0 reviews
0,00TL

SİMİTİ

rating
0 reviews
0,00TL

EVİRGEÇ

rating
0 reviews

YUKA

rating
0 yorum / Yorum Yap

0,00TL
MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ / MICROBIOLOGICAL PROPERTIESTürk Gıda Kodeksi, Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği’nde, Tahıl unlarına aitmikrobiyolojik değerler geçerlidir. / The product obeys microbiologica...
  • Vergiler Hariç:0,00TL
  • Ürün Kodu:5
  • Stok Durumu:Stokta var

MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ / MICROBIOLOGICAL PROPERTIES

Türk Gıda Kodeksi, Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği’nde, Tahıl unlarına ait

mikrobiyolojik değerler geçerlidir. / The product obeys microbiological limits for

cereal and grain flour as stated in Turkish Food Codex, Microbiological Criteria Bulletin.

DUYUSAL ÖZELLİKLERİ / ORGANOLAPTIC PROPERTIES

Görünüş / Appearance : Yabancı madde içermeyen / No foreign material available

Tat / Taste : Yabancı tat içermeyen / No foreign taste available

Koku / Odour : Yabancı koku içermeyen/ has, özgü ve doğal kokulu / No

foreign odour available, peculiar and natural wheat

Renk / Color : Beyaz / White

FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ / PHYSICAL AND CHEMICAL

PROPERTIES

Yaş Gluten / Wet Gluten, % : min. 32

Normal Sedimantasyon / Normal Sedimentation, ml : min. 40

Gecikmeli Sedimantasyon / Delayed sedimentation, ml : min. 60

Nem(km) / Moisture content(on dry basis), % : max. 14,5

Protein (N x 5,7; KM’de / on dry basis), % : min. 12,5

Kül( KM’de) / Ash (on dry basis) : max. 0,60

Extensograph değerleri (135 dk.’da )

Su Kaldırma / Water absorption, % : min. 58

Enerji / Energy , cm2 : min. 140

Uzayabilirlik / Extensibility, mm : min. 160

Direnç / Resistance to Extension, BU : min. 650

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ

ŞEVSAN - Yuka Unu / ŞEVSAN - Yuka flour,

İyi su kaldırma kapasitesine sahiptir. / Has good water absorption capacity.

Makinede ve elle yoğururken esnek ve dayanma karakterine sahiptir

ve daha fazla ürün verme özelliği vardır. / Has strong and elastic dough

characteristics during kneading in the machine and gives more products.

Merdane darbelerine karşı dayanıklı ve makinede gerderirken hamurun

yırtılmamaktadır. / Has good withstanding against the strengthy rolling stroke and

doesn’t become torn during rolling of the dough.

Üretimden sonra yufkada kuru ve kalın kenarlar oluşturmamaktadır.

Has no observance of thick & dry edges of dough sheet after production.

Üretim tarihinden son kullanma tarihine kadar tazeliği korunur ve

tezgah için mükemmel renk verir. / Keeps freshness up to expiry date of

production and gives perfect color for the work-bench.

Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!
    Kötü           İyi