MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ / MICROBIOLOGICAL PROPERTIESTürk Gıda Kodeksi, Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği’nde, Tahıl unlarına aitmikrobiyolojik değerler geçerlidir. / The product obeys microbiological limits forcereal and grain flour as stated in Turkish Food Codex, Microbiological Criteria Bulletin.DUYUSAL ÖZELLİKLERİ / ORGANOLAPTIC PROPERTIESGörünüş / Appearance : Yabancı madde içermeyen / No foreign material availableTat / Taste : Yabancı tat içermeyen / No foreign taste availableKoku / Odour : Yabancı koku içermeyen/ has, özgü ve doğal kokulu / Noforeign odour available, peculiar and natural wheatRenk / Color : Kremsi beyaz / Cream whiteFİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ / PHYSICAL AND CHEMICALPROPERTIESYaş Gluten / Wet Gluten, % : min. 32Normal Sedimantasyon / Normal Sedimentation, ml : min. 42Gecikmeli Sedimantasyon / Delayed sedimentation, ml : min. 55Nem(km) / Moisture content(on dry basis), % : max. 14,5Protein (N x 5,7; KM’de / on dry basis), % : min. 12,5Kül( KM’de) / Ash (on dry basis) : max. 0,60Extensograph değerleri (135 dk.’da )Su Kaldırma / Water absorption, % : min. 58Enerji / Energy , cm2 : min. 120Uzayabilirlik / Extensibility, mm : min. 150Direnç / Resistance to Extension, BU : min. 550ÜRÜN ÖZELLİKLERİ / CHARACTERISTIC OF PRODUCTŞEVSAN - Altın Orak Unu / Altın Orak (TARZIM) / ŞEVSAN - Baklava flour,İyi su kaldırma kapasitesine sahiptir. / Has good water absorptioncapacity.Kaliteli sert buğdaydan üretilmektedir. / Is produced from high-qualityhard wheat.Kolay hamur açılımı, yırtılmayan ve istediğiniz incelikte yufka verir.Gives easiness in rolling, unteared and desired thin layer of the dough.Altın sarısı renkte, parlak, yumuşak ve ağızda dağılankarakterine sahiptir. / Gives shiny, soft and yellowish, bottom color witheasy scattering behaviour of the dough.İyi şerbet emme özelliğine sahiptir. / Has good sherbet absorptioncharacter...
10,00TL Vergiler Hariç: 10,00TL