Login or create an account
CloseReturning Customer
I am a returning customer
Login or create an account
CloseRegister Account
If you already have an account with us, please login at the login form.
Hesabınız Oluşturuldu!
Tebrikler! Hesabınız başarılı bir şekilde oluşturuldu!
E-Posta adresinize hesabınız ile igili bir mesaj gönderilmiştir. Eğer hesabınız ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçiniz.
Oturum Kapatıldı
Oturumunuz güvenli bir şekilde kapatıldı. Artık bilgisayarı güvenli bir şekilde terk edebilirsiniz.
Alışveriş sepetiniz kaydedildi, bir dahaki oturumunuz da kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ / MICROBIOLOGICAL PROPERTIES
Türk Gıda Kodeksi, Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği’nde, Tahıl unlarına ait
mikrobiyolojik değerler geçerlidir. / The product obeys microbiological limits for
cereal and grain flour as stated in Turkish Food Codex, Microbiological Criteria Bulletin.
DUYUSAL ÖZELLİKLERİ / ORGANOLAPTIC PROPERTIES
Görünüş / Appearance : Yabancı madde içermeyen / No foreign material available
Tat / Taste : Yabancı tat içermeyen / No foreign taste available
Koku / Odour : Yabancı koku içermeyen/ has, özgü ve doğal kokulu / No
foreign odour available, peculiar and natural wheat
Renk / Color : Kremsi beyaz / Cream white
FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ / PHYSICAL AND CHEMICAL
PROPERTIES
Yaş Gluten / Wet Gluten, % : min. 32
Normal Sedimantasyon / Normal Sedimentation, ml : min. 42
Gecikmeli Sedimantasyon / Delayed sedimentation, ml : min. 55
Nem(km) / Moisture content(on dry basis), % : max. 14,5
Protein (N x 5,7; KM’de / on dry basis), % : min. 12,5
Kül( KM’de) / Ash (on dry basis) : max. 0,60
Extensograph değerleri (135 dk.’da )
Su Kaldırma / Water absorption, % : min. 58
Enerji / Energy , cm2 : min. 120
Uzayabilirlik / Extensibility, mm : min. 150
Direnç / Resistance to Extension, BU : min. 550
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ / CHARACTERISTIC OF PRODUCT
ŞEVSAN - Altın Orak Unu / Altın Orak (TARZIM) / ŞEVSAN - Baklava flour,
İyi su kaldırma kapasitesine sahiptir. / Has good water absorption
capacity.
Kaliteli sert buğdaydan üretilmektedir. / Is produced from high-quality
hard wheat.
Kolay hamur açılımı, yırtılmayan ve istediğiniz incelikte yufka verir.
Gives easiness in rolling, unteared and desired thin layer of the dough.
Altın sarısı renkte, parlak, yumuşak ve ağızda dağılan
karakterine sahiptir. / Gives shiny, soft and yellowish, bottom color with
easy scattering behaviour of the dough.
İyi şerbet emme özelliğine sahiptir. / Has good sherbet absorption
character.
Etiketler: ll